Hovädzí BIO Flank Steak pochádza zo spodnej časti býka, ide o výrez z brušných svalov s hrúbkou približne 2 centimetre. Brušná svalovina okrem delikátnej chuti prináša tiež benefit nízkeho podielu tuku, krásne mramorovanie však ostáva zachované. Táto časť mäsa je ideálna na tepelnú úpravu v celku, podáva sa však krájaný priečnym rezom svalových vlákien pod jemným uhlom. Hovädzí Bio Flank steak obsahuje vyšší obsah svalových vlákien, mäso je tak o niečo tuhšie. Kvalitný Flank steak je však vždy dostatočne vyzretý. Pre fajnšmekrov odporúčame Teľací BIO Flank steak, ktorý je o niečo jemnejší a tenší.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.