Hovädzí BIO T-bone Steak spoznáte podľa dvoch nárezov svalu, oddelených kosťou v tvare písmena „T“. Značnou výhodou tohto steaku je, že vám ponúka rovno dva typy mäsa ktoré majú odlišnú chuť. Nízku roštenku (BIO Sirloin steak) , ktorá je lahodná a svalnatá a zároveň šťavnatú a jemnú sviečkovú (BIO Filet Mignon). Väčšina Hovädzích BIO T-bone Steakov sa pripravuje na otvorenom ohni a preto je dobrým kandidátom na váš záhradný gril. Ideálna hrúbka kosti je viac ako 3 centimetre. Buďte však opatrní: Chudšia sviečková sa griluje rýchlejšie ako druhá strana, takže ju musíte držať ďalej od plameňa (na kraji grilu), aby ste dosiahli primerane rovnakú pravu mäsa na oboch stranách kostí.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.